Konsultacije i saveti

Ukoliko ste zainteresovani za izradu kvalitetnog i individualizovanog programa treninga na pravom ste mestu. Kreiranje on-line programa treninga izgleda ovako:

  1. Na stranici KONTAKT pošaljite mail sa sledećim podacima: ime, prezime, godina rođenja i šta želite da postignete treningom.
  2. U roku od 24h dobićete mail sa formularom koji treba da popunite sa dodatnim informacijama o vašem fizičkom statusu i brojem žiro računa.
  3. Uplatite novac i sledećeg dana na vaš mail vam stiže program treninga sa svim detaljima i specifičnostima vezanim za treninge.

U Trening centar TOP GYM možete doći na detaljnu procenu vašeg fizičkog statusa nakon koga se izrađuje plan i program treninga. Sve što je potrebno da uradite je da na br. telefona 064-2707-917 zakažete termin testiranja. Nakon testiranja zakazujemo pokazni trening na kome će ceo trenažni program biti prikazan i detaljno objašnjen.

Za vas koji biste da dobijete savet ili se konsultujete u vezi treninga, dostupan sam 24h. Potrebno je da na stranici KONTAKT pošaljete predlog termina konsultacija, nakon koga uplaćujete novac na žiro račun, i komuniciramo preko Vibera ili Skype.

CENOVNIK

  • On-line program treninga: 50 e
  • Top testiranje + program treninga + pokazni trening: 100 e
  • Konsultacije: 25 e (po započetom satu)

Specijalista za fizicku pripremu / Strength and Conditioning Coach